Posturile disponibile in departamentul Restaurant sunt urmatoarele: Picolo - bufet autoservire pasageri, Ajutor Ospatar, Ospatar, Sommelier , Cellar Master, Junior Waiter, Trainee waiter, Snack attendant, JR.ASST FOOD BEVERAGE MANAGER
Durata contractuala pentru departamentul Restaurant variaza intre 6 luni si 8 luni cu o perioada de 2 luni vacanta intre contracte, angajarea fiind pe perioada nedeterminata.
Programul de lucru este de 7 zile / saptamana , 10-12 ore /zi iar cazarea se face intr-o cabina de 2 persoane,
Toate facilitatile sunt oferite GRATUIT la bord ( cazare, masa, servicii medicale ).
Veniturile pot varia in functie de marimea statiei de lucru, itinerariul vaselor, sezon, precum si de calitatea serviciului oferit pasagerilor.
Posturile disponibile in departamentul Restaurant sunt urmatoarele: Picolo - bufet autoservire pasageri, Ajutor Ospatar, Ospatar, Sommelier , Cellar Master, Junior Waiter, Trainee waiter, Snack attendant, JR.ASST FOOD BEVERAGE MANAGER