+40 770.451.175 •

Posturile disponibile in departamentul Restaurant sunt urmatoarele: Picolo - cantina echipajului, Picolo - bufet autoservire pasageri, Personal Roomservice, Ajutor Ospatar, Ospatar, Sef de sala, Host/ hostess restaurant, Asistent Manager Restaurant, Manager Restaurant, Sommelier , Food and Beverage Manager

Durata contractuala pentru departamentul Restaurant variaza intre 6 luni si 8 luni cu o perioada de 2 luni vacanta intre contracte, angajarea fiind pe perioada nedeterminata.

Programul de lucru este de 7 zile / saptamana , 10-12 ore /zi iar cazarea se face intr-o cabina de 2 persoane,

Toate facilitatile sunt oferite GRATUIT la bord ( cazare, masa, servicii medicale ).

Veniturile lunare medii pentru pozitiile entry-level ( mess attendant, cafe attendant, room service attendant ) sunt curprinse intre 740 USD si 1400 USD.

Pentru pozitiile mid-level ( waiter assistant, waiter, sommelier ) veniturile sunt estimate intre 1800 USD si pana la 4-5000 USD lunar.

Veniturile pot varia in functie de marimea statiei de lucru, itinerariul vaselor, sezon, precum si de calitatea serviciului oferit pasagerilor.


Videoclip care prezinta viata la bordul navei pentru Restaurant

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!