+40 770.451.175 •

Despre Job Cruise

Despre noi

Compania Job Cruise AB Romania face parte din grupul de firme Job Cruise cu experienta multinationala in domeniul resurselor umane. Avand sedii in Romania si Ucraina, Job Cruise ofera servicii profesionale de consultanta, recrutare si selectie pentru o varietate de segmente industriale, atat pentru angajatori locali cat si de pe plan international.

De peste 14 ani succesul companiei este legat de identificarea candidatului ideal pentru posturile vacante ale clientilor nostri dar si de sprijinirea candidatilor nostri in procesul de obtinere a unui loc de munca conform pregatirii si aspiratiilor profesionale individuale.

Colaborarea noastra demareaza printr-o intalnire cu un specialist din cadrul firmei, intalnire ce are ca scop identificarea exacta si corecta a modului in care va putem sprijini: fie in angajarea personalului fie in identificarea oportunitatii de angajare corespunzatoare profilului dvs. profesional.

Diviziile majore de recrutare din cadrul companiei noastre sunt: Departamentul de Crewing (Locuri de munca vase croaziera ) si Departamentul de Jobs on Shore ( Locuri de munca in Anglia si Scotia ).

Serviciile oferite candidatilor si clientilor nostri sunt flexibile, prompte si profesionale.

Ne-am construit reputatia de organizatie profesionista, orientata catre client, iar in continuare portofoliul nostru de clienti multumiti este in crestere.

JOB CRUISE este licentiata de Autoritatile Romane pentru recrutare si plasare de personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.