+40 770.451.175 •

Bun venit pe site-ul JOB CRUISE Romania O echipa de recrutare diferita!

Agentia JOB CRUISE este partener Oficial de Recrutare al Corporatiei ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE ( Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Pullmantur Cruises , Crosiere de France , TUI ) detinand deasemenea parteneriate solide cu angajatori pozitionati in diverse activitati economice din Europa.

JOB CRUISE este licentiata de Autoritatile Romane pentru recrutare si plasare de personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.

Vase croaziera - personal ospitalitate

  • 122 pozitii
  • 16 departamente
VEZI OFERTA

Locuri de munca in strainatate

  • 12 pozitii
  • 6 domenii de activitate
VEZI OFERTA

Aveti optiuni!

Compania Job Cruise AB Romania face parte din grupul de firme Job Cruise cu experienta multinationala in domeniul resurselor umane. Avand sedii in Romania si Ucraina, Job Cruise ofera servicii profesionale de consultanta, recrutare si selectie pentru o varietate de segmente industriale, atat pentru angajatori locali cat si de pe plan international.

De peste 14 ani succesul companiei este legat de identificarea candidatului ideal pentru posturile vacante ale clientilor nostri dar si de sprijinirea candidatilor nostri in procesul de obtinere a unui loc de munca conform pregatirii si aspiratiilor profesionale individuale.

Diviziile majore de recrutare din cadrul companiei noastre sunt: Departamentul de Crewing (Locuri de munca vase croaziera) si Departamentul de Jobs on Shore (Locuri de munca in Anglia si Scotia).

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!