+40 770.451.175 •

Locuri de munca pe nave de croaziera

  • 215 pozitii
  • Salarii intre 800 si 9500 USD
VEZI OFERTA
Agentia JOB CRUISE este autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca - ITM Bucuresti pentru desfasurarea de activitati de selectie, recrutare si plasare de personal in domeniul HORECA, Transporturi si Logistica.

Deasemenea, agentia JOB CRUISE este autorizata de Autoritatea Navala Romana pentru activitatea de recrutare si plasare personal HORECA pe nave de croaziara.

Agentia JOB CRUISE este partenera oficiala de recrutare personal hotelier pentru corporatia ROYAL CARIBBEAN, dar si pentru operatori de servicii private, pe uscat, locatii clasificate +5*.

Agentia JOB CRUISE este partenera de recrutare personal pentru logistica si transporturi (personal depozite si soferi categoria CE) in Anglia, detinand parteneriate de colaborare cu operatori economici din Anglia.

Agentia nu percepe comisioane pentru serviciile de recrutare si plasare!

Sfaturi pentru a crea un CV de succes

JOB CRUISE este licentiata de Autoritatile Romane pentru recrutare si plasare de personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.


Aveti optiuni!

Compania Job Cruise AB Romania face parte din grupul de firme Job Cruise cu experienta multinationala in domeniul resurselor umane. Avand sedii in Romania si Ucraina, Job Cruise ofera servicii profesionale de consultanta, recrutare si selectie pentru o varietate de segmente industriale, atat pentru angajatori locali cat si de pe plan international.

De peste 16 ani succesul companiei este legat de identificarea candidatului ideal pentru posturile vacante ale clientilor nostri dar si de sprijinirea candidatilor nostri in procesul de obtinere a unui loc de munca conform pregatirii si aspiratiilor profesionale individuale.

Agentia este reprezentanta oficiala de recrutare personal hotelier pentru corporatia Royal Caribbean Cruise Lines si partenera de recrutare personal pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Austria.
Deasemenea, agentia JOB CRUISE recruteaza personal pentru domeniul transporturilor rutiere in Anglia si UE ( soferi TIR) si operatori in depozite din Anglia.

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!