+40 770.451.175 •

TÂRG DE JOBURI pe vase de croazieră

 

Sesiuni de prezentare a angajatorilor Royal Caribbean, Celebrity & Azamara si a ofertelor de munca, in toata tara in perioada 2-7 Martie 2018


 

Click aici pentru program si detalii

Agentia JOB CRUISE, este autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca pentru selectie, recrutare si plasare de personal in domeniul HORECA. Agentia este reprezentanta oficiala de recrutare personal hotelier pentru corporatia Royal Caribbean Cruise Lines si partenera de recrutare personal pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Austria.
Deasemenea, agentia JOB CRUISE recruteaza personal pentru domeniul transporturilor rutiere in Anglia si UE ( soferi TIR) si operatori in depozite din Anglia.
Agentia nu percepe comisioane pentru serviciile de recrutare si plasare!

Locuri de munca pe nave de croaziera

  • 123 pozitii
  • Salarii incepand cu 800 USD
VEZI OFERTA

Locuri de munca soferi tir Anglia si Comunitatea Europeana

  • 14 pozitii
  • Salarii incepand cu 1800 GBP
VEZI OFERTA

Locuri de munca in depozite - Anglia

  • 14 pozitii
  • Salarii incepand cu 800 GBP
VEZI OFERTA

Sfaturi pentru a crea un CV de succes

VERIDA

JOB CRUISE este licentiata de Autoritatile Romane pentru recrutare si plasare de personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.


Aveti optiuni!

Compania Job Cruise AB Romania face parte din grupul de firme Job Cruise cu experienta multinationala in domeniul resurselor umane. Avand sedii in Romania si Ucraina, Job Cruise ofera servicii profesionale de consultanta, recrutare si selectie pentru o varietate de segmente industriale, atat pentru angajatori locali cat si de pe plan international.

De peste 16 ani succesul companiei este legat de identificarea candidatului ideal pentru posturile vacante ale clientilor nostri dar si de sprijinirea candidatilor nostri in procesul de obtinere a unui loc de munca conform pregatirii si aspiratiilor profesionale individuale.

Agentia este reprezentanta oficiala de recrutare personal hotelier pentru corporatia Royal Caribbean Cruise Lines si partenera de recrutare personal pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Austria.
Deasemenea, agentia JOB CRUISE recruteaza personal pentru domeniul transporturilor rutiere in Anglia si UE ( soferi TIR) si operatori in depozite din Anglia.

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!