+40 770.451.175 •
Agentia JOB CRUISE, este autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca pentru selectie, recrutare si plasare de personal in domeniul HORECA. Agentia este reprezentanta oficiala de recrutare personal hotelier pentru corporatia Royal Caribbean Cruise Lines si partenera de recrutare personal pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Austria.
Deasemenea, agentia JOB CRUISE recruteaza personal pentru domeniul transporturilor rutiere in Anglia si UE ( soferi TIR) si operatori in depozite din Anglia.
Agentia nu percepe comisioane pentru serviciile de recrutare si plasare!

JOB CRUISE este licentiata de Autoritatile Romane pentru recrutare si plasare de personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.


Aveti optiuni!

Compania Job Cruise AB Romania face parte din grupul de firme Job Cruise cu experienta multinationala in domeniul resurselor umane. Avand sedii in Romania si Ucraina, Job Cruise ofera servicii profesionale de consultanta, recrutare si selectie pentru o varietate de segmente industriale, atat pentru angajatori locali cat si de pe plan international.

De peste 14 ani succesul companiei este legat de identificarea candidatului ideal pentru posturile vacante ale clientilor nostri dar si de sprijinirea candidatilor nostri in procesul de obtinere a unui loc de munca conform pregatirii si aspiratiilor profesionale individuale.

Diviziile majore de recrutare din cadrul companiei noastre sunt: Departamentul de Crewing (Locuri de munca vase croaziera) si Departamentul de Jobs on Shore (Locuri de munca in Anglia si Scotia).

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!