Manager Restaurant
Vacanță: 2 luni între contracte
Gestionează activitățile din sala de servire a mesei. Repartizează sarcini, responsabilități și stații de lucru angajaților. Observă și evaluează angajații și procedurile de lucru pentru a asigura respectarea standardelor privind calitatea și servirea. Inițiază acțiuni de personal, cum ar fi angajarea de persoane noi și concedierile, pentru a asigura personalul corespunzător.
Aprobă necesarul de ore suplimentare.
Colaborează cu Directorul Windjammer și cu Supervizorul de Room Service pentru a asigura alocarea corespunzătoare de resurse de personal în diferitele locații în funcție de fluxul de trafic al clienților.
Gestionează aspectele financiare ale operațiunilor de servire a mâncării și băuturii, inclusiv identificarea cu succes a reducerii cheltuielilor prin eficientizarea costurilor și creșterea veniturilor prin activități promoționale și de vânzare. Asigură participarea permanentă și corespunzătoare a operațiunilor de servire a mesei.
Asigură instruirea la locul de muncă a Șefilor de sală pentru a-și consolida performanța și pregătindu-i pentru posibila promovare în funcția de Maitre d' .
Verifică mesele, dotările, echipamentele și spațiile de lucru pentru a asigura o servire eficientă și respectarea standardelor.
Recomandă măsuri pentru a îmbunătăți procedurile de lucru și performanța angajaților pentru a crește calitatea serviciilor și siguranța locului de muncă.
Analizează probleme operaționale, cum ar fi furtul și risipa, și stabilește metode de controlare a acestora.
Solicită aprovizionări și echipamente pentru a asigura livrarea calitativă și cantitativă a produselor.
Recepționează, emite și preia inventarul de aprovizionări și echipamente și raportează lipsurile către personalul desemnat.
Urmărește ca invitații să fie salutați și escortați la locurile repartizate.
Urmărește personalul din sala de mese pentru a se asigura că servirea se face în conformitate cu Standardele Gold Anchor ale Royal Caribbean: prezintă meniurile de mâncăruri și băuturi clienților, sugerează feluri de mâncare, vinurile corespunzătoare, răspunde la întrebări privind alegerile din meniu și de vinuri, face recomandări pentru a îmbia clienții în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite de conducere pentru a reduce un anumit stoc de inventar, în colaborare cu Directorul Executiv.
Observă clienții pentru a le anticipa nevoile și răspunde oricăror cereri suplimentare și de asemenea stabilește când s-a finalizat servirea mesei și a băuturilor.
Coordonează programele artistice din sala de servire a mesei după cum i se ordonă prin activitățile stabilite și prin adaptările specifice itinerariului, cum ar fi spectacolele tematice din timpul nopților.
Participă la ședințe, programe de instruire, cursuri și la alte activități conexe, după cum i se cere.
Îndeplinește atribuțiile conexe după cum i se cere. Această fișă a postului nu specifică sub nicio formă și nu implică faptul că acestea sunt singurele atribuții pe care un angajat care ocupă această funcție este obligat să le îndeplinească pe vas. Angajații de pe vas pot fi rugați să îndeplinească și alte atribuții desemnate de supervizorul lor sau de conducere.
- Varsta minima 21 ani
- Experienta minima 5 ani pe un post similar pe vase croaziera
- Limba Engleza nivel avansat
- Avantaj cunoasterea unei a doua limbi de circulatie internationala
Salariul : salariu garantat fix
Facilitati : oferite GRATUIT la bord ( cazare, masa, servicii medicale )
Cazarea : cabina single
Programul de lucru : 8-10 ore /zi
Taxe Agentie : NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare
Cost imbarcare : in functie de data/ portul de imbarcare ( analizele medicale, viza, bilet avion )
Următoarea ta aventură incepe aici!
Aplică acum pentru oportunități captivante în domeniul crewing-ului. Ai nevoie de mai multe informații? Vizitează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.