Departament
Restaurant
Condiții
Contract: 6 luni
Vacanță: 2 luni între contracte
Nivel job
Management
Denumire rol
Sef de sala

Supervizează și coordonează activitățile unei secțiuni de angajați din Restaurant care prestează servicii într-o manieră politicoasă și profesionistă clienților în conformitate cu politicile companiei.

  • Folosește  terminologia și pronunția corespunzătoare legate de felurile de mâncare și de vinuri. Cunoaște toate descrierile din meniu și din listele de vinuri pentru a putea discuta în mod corespunzător acești termeni cu clienții pentru a le oferi o experiență plăcută în timpul servirii mesei. Responsabil cu realizarea cu succes a programului de instruire a personalului din Restaurant ce ocupă această funcție
  • Instruiește, monitorizează și evaluează personalul din Restaurant pentru a asigura servicii conform Standardelor Gold Anchor. Asigură instruire tuturor angajaților din Restaurant pentru a le îmbunăți performanțele actuale și pentru a-i pregăti în vederea unei eventuale promovări. 
  • Respectarea tuturor liniilor directoare privind operațiunile de Restaurant (de ex. programare dinamică, fluxul de trafic, orele suplimentare) creează și anunță Maître D' cu privire la programul de lucru și la atribuțiile din stația de lucru. Asigură repartizarea echitabilă a atribuțiilor, inclusiv atribuții conexe, cu respectarea liniilor directoare privind Operațiunile de Restaurant, către angajații solicitați. 
  • Supraveghează personalul pentru a asigura transmiterea și primirea comenzilor de mâncare și băutură și servirea corespunzătoare a acestora către clienți. Se asigură că farfuriile sunt garnisite și decorate conform Standardelor Gold Anchor.  Se asigură că personalul înregistrează comenzile de mâncare și băutură în sistemul de înregistrare. Înregistrează felurile de mâncare conform procedurilor stabilite. În momentele de criză de timp sau de lipsă de personal, ajută angajații la servirea mesei. 
  • Îndeplinește atribuțiile conexe după cum i se cere. Această fișă a postului nu specifică sub nicio formă și nu implică faptul că acestea sunt singurele atribuții pe care un angajat care ocupă această funcție este obligat să le îndeplinească pe vas. Angajații de pe vas pot fi rugați să îndeplinească și alte atribuții desemnate de supervizorul lor sau de conducere.

  • Varsta minima 21 ani
  • Experienta minima 5 ani pe un post similar pe vase croaziera
  • Limba Engleza nivel avansat
  • Avantaj cunoasterea unei a doua limbi de circulatie internationala


Următoarea ta aventură incepe aici!

Aplică acum pentru oportunități captivante în domeniul crewing-ului. Ai nevoie de mai multe informații? Vizitează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.

Aplică la acest rol