Ajutor Ospatar
Vacanță: 2 luni între contracte
·
Participă la programul prin rotație de prestare
a serviciilor, lucrând la servirea mesei și în alte locații diverse unde se
servesc alimente și băuturi.
·
Asigură asistență și suport echipelor desemnate
de Chelneri când lucrează în sala de mese pentru a asigura o servire mai
eficientă și impecabilă a meselor către oaspeți.
·
Învață și folosește terminologia privind
alimentele și vinurile și modul în care se pronunță acești termeni pentru a
îmbogăți experiența oaspeților. Învață descrierile preparatelor din meniu și
listele de vinuri pentru a discuta acești termeni în mod corespunzător cu
oaspeții.
·
Obține fețele de masă, argintăria, paharele și
porțelanurile pentru a așeza masa.
·
Așează masa conform standardelor Gold Anchor.
·
Salută și însoțește oaspeții la locurile lor,
desemnate conform standardelor Gold Anchor.
·
Prezintă atât meniurile de preparate culinare,
cât și meniurile de băuturi oaspeților, sugerează oaspeților ce feluri de
mâncare să comande, și vinurile corespunzătoare și răspunde la întrebări cu
privire la meniu și la alegerea vinurilor conform standardelor Gold Anchor.
Face recomandări care să îi atragă pe oaspeți în timp ce îndeplinește
obiectivele impuse de conducere de a reduce un anumit stoc din inventar.
·
Duce comanda la bucătărie așa cum a fost
solicitată și servește felurile de mâncare de la bucătărie și băuturile din
diverse locații.
·
Adaugă garniturile și ornează felurile de
mâncare după cum este necesar, înainte de a le servi.
·
Introduce alimentele și băuturile în sistemul de
punct-de-vânzare.
·
Întreține statia desemnata lui, inclusiv mesele,
mesele înalte laterale și scaunele conform matricei de păstrare a curățeniei pe
vas și standardelor de sănătate publică.
·
Observă oaspeții pentru a le anticipa nevoile și
răspunde oricăror cereri suplimentare și stabilește când se încheie servirea
alimentelor și a băuturilor.
·
Participă la programele artistice desfășurate în
sala de mese după cum o impun activitățile stabilite și adaptările specifice la
itinerariu, cum ar fi paradele tematice din timpul nopților.
·
Participă la ședințe, la activitățile de
instruire, la cursuri și la toate celelalte activități legate de locul de
muncă, după cum i se cere.
·
Îndeplinește atribuțiile conexe după cum i se
cere. Această descriere a funcției nu declară și nu implică sub nicio formă
faptul că numai aceste atribuții trebuie realizate de angajatul de la bord care
îndeplinește această funcție. Angajații de la bordul navei au obligația de a
realiza orice alte atribuții aferente postului, desemnate de supervizorul sau
de directorul lor.
- Varsta minima 21 ani
- Experienta minima 1 an in Restaurant cu nivel ridicat de servicii , meniu a la carte
- Limba Engleza nivel mediu spre bun
- Avantaj cunoasterea unei a doua limbi de circulatie internationala
Următoarea ta aventură incepe aici!
Aplică acum pentru oportunități captivante în domeniul crewing-ului. Ai nevoie de mai multe informații? Vizitează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.