Posturile disponibile in departamentul Departament culinar sunt urmatoarele: Bucatar 1 (1st Cook), Bucatar 2 (2nd Cook), Bucatar 3 (3rd Cook), Bucatar Sef-Executiv / Maestru Bucatar, Baker, Macelar, Chef de Partie 1 ( CDP 1), Pastry Cook, Demi Chef de Partie, Sous Chef, Executive Sous Chef
Durata contractuala pentru departamentul Departament Culinar variaza intre 6 luni si 8 luni cu o perioada de 2 luni vacanta intre contracte, angajarea fiind pe perioada nedeterminata.
Programul de lucru este de 7 zile / saptamana , 10-12 ore /zi iar cazarea se face intr-o cabina de 2 persoane,
Toate facilitatile sunt oferite GRATUIT la bord ( cazare, masa, servicii medicale ).
Posturile disponibile in departamentul Departament culinar sunt urmatoarele: Bucatar 1 (1st Cook), Bucatar 2 (2nd Cook), Bucatar 3 (3rd Cook), Bucatar Sef-Executiv / Maestru Bucatar, Baker, Macelar, Chef de Partie 1 ( CDP 1), Pastry Cook, Demi Chef de Partie, Sous Chef, Executive Sous Chef