Executive Sous Chef
Vacanță: 2 luni între contracte
Responsabil cu întregul personal de bucătărie, cu planificarea produselor alimentare, cu controlul calității, conduce toate activitățile culinare și asociate de pe vas, fie personal, fie prin administratori și supervizori în subordinea sa. Îndrumă, dezvoltă și oferă instruire la locul de muncă personalului subordonat. Revizuiește tranzacțiile finaciare și monitorizează bugetul pentru a asigura operațiuni eficiente.
Varsta minim 21 ani
Limba engleză – NIVEL AVANSAT ( scris, citit, vorbit ) pentru a înțelege procedurile scrise, pentru a da și primi instrucțiuni scrise și verbale.
Experiență 8-10 ani într-o funcție subordonată pe vas și/sau în hoteluri și restaurante de 4-5 stele sau în unități foarte mari de servire a mesei.
Se cere experiență managerială.
Abilitatea de a administra personal internațional într-un mod pozitiv și productiv.
Atestat avizat sau diplomă de absolvire a unei școli de gătit
Salariul : salariu fix
Facilitati : cazare, masa, servicii medicale , oferite GRATUIT la bord
Cazarea : loc in cabina de 2 persoane
Programul de lucru : 7 zile / saptamana , 10 ore /zi ( se lucreaza in ture )
Taxe Agentie : NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare
Cost imbarcare : variaza in functie de data/ portul de imbarcare ( analizele medicale, viza, bilet avion,etc )
Următoarea ta aventură incepe aici!
Aplică acum pentru oportunități captivante în domeniul crewing-ului. Ai nevoie de mai multe informații? Vizitează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.