+40 770.451.175 •

Pastry Chef


Cerinte minime

CERINTE:

a.       cunoasterea limbii germane la nivel de baza spre mediu (B1). In lipsa niveului de limba germana se accepta limba engleza, nivel mediu.

b.       Limita de varsta: 18-55 ani

c.       Detinerea certificatelor/diplomelor care atesta calitatea de specialist in domeniul culinar

d.       Pentru postul de Asistent Chef (ajutor bucatar) experienta nu este necesara, dar un minim de 6 luni experienta este recomandata.

e.       Detinerea unei cetatenii din spatiul Comunitatii Europene

Candidatul ideal in bucatarie: 

Bucatari cu experienta in prepararea meniurilor internationale, stapanirea procedeelor tehnice de preparare, creativitate gastronomica, respectarea normelor de igiena, asumarea responsabilitatilor de lucru fara supervizare.

 

Detalii contract

Sezon de vara (Mai- Octombrie);

Sezon de iarna (Noiembrie-Aprilie)

In anumite hoteluri sunt disponibile si locuri de munca permanente.

INFORMATII JOBNivel job : Nespecificat

Contractele de munca sunt legal inregistrate la autoritatile de munca austriece

Program de lucru:  48-52 ore/saptamana; se lucreaza alternativ 5 zile pe saptamana si 6 zile in saptamana urmatoare.

Orele suplimentare sunt disponibile, dar legea muncii din Austria nu incurajaza acest sistem.

Plata a 2 salarii bonus anual, astfel:

a.       un angajat sezonier ce finalizeaza un ciclu de munca de 6 luni va primi un salariu bonus;

b.       un angajat permanent ce finalizeaza un ciclu de munca anual va primi doua salarii bonus.

Salariul net pentru pozitii de lucru in bucatarie( dupa deducerea taxelor sociale, asigurari de sanatate si pensie) variaza functie de nivelul de calificare, de experienta angajatilor, dar si de pozitia angajatorului in industria ospitalitatii. Plaja salariala este intre 1.600 €-1.800 €, 1.800 €-2.000 € si 2.000-2.400 €.

Pentru pozitii de management in bucatarie, salariul se negociaza cu ocazia interviurilor finale cu reprezentantii companiilor angajatoare.

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!