Demi Chef de Partie
Vacanță: 2 luni între contracte
Demi Chef de Partie ( Sef de statie second ) este responsabil să ajute chef de Partie ( Șeful de Stație) sau Executive Chef (Bucătarul Secundar) , contribuind la succesul global al stației atribuite. Se întâlnește zi de zi cu șeful de stație desemnat, cu Chef de Partie sau cu Bucătarul Secundar pentru a revizui cerințele de feluri de mâcare și cadrele de timp de servire în restaurant. Cunoaște și folosește toate echipamentele în conformitate cu procedurile de operare standard. Îndeplinește activități multiple legate de pregătirea mâncărurilor, inclusiv așezarea mesei pentru cerința zilnică de meniu. Se asigură că toate alimentele din farfurii sunt porționate corect și servite uniform. Trebuie să fie capabil să explice ingredientele din meniu și tehnicile de pregătire atunci când lucrează în spațiile de bufet.
- Varsta minim 21 ani
- Limba engleză – NIVEL MEDIU- AVANSAT ( scris, citit, vorbit ) pentru a înțelege procedurile scrise, pentru a da și primi instrucțiuni scrise și verbale.
- Experiență 2 ani intr-o functie similara pe vas și/sau în hoteluri și restaurante de 4-5 stele sau în unități foarte mari de servire a mesei.
- Atestat avizat sau diplomă de absolvire a unei școli de gătit
Salariul : salariu fix
Facilitati : cazare, masa, servicii medicale , oferite GRATUIT la bord
Cazarea : loc in cabina de 2 persoane
Programul de lucru : 7 zile / saptamana , 10 ore /zi ( se lucreaza in ture )
Taxe Agentie : NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare
Cost imbarcare : variaza in functie de data/ portul de imbarcare ( analizele medicale, viza, bilet avion,etc )
Următoarea ta aventură incepe aici!
Aplică acum pentru oportunități captivante în domeniul crewing-ului. Ai nevoie de mai multe informații? Vizitează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.