+40 770.451.175 •

Nota de informare cu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor legii nr.677/2001, modificata si completata, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca SC "Job Cruise A.B." SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor completate si/sau semnate de dumneavoastra precum si pe baza documentelor depuse si/sau transmise societatii noastre, in scopul realizarii activitatii de selectie si plasare forta de munca.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi furnizate angajatorilor si/sau recrutorilor din tara si din strainatate.

Pe viitor aceste date (nr. de telefon fix si mobil, adresa, e-mail etc.) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti acest lucru va rugam sa ne contactati printr-unul din mijloacele puse la dispozitie pe pagina CONTACT a site-ului nostru.

Va aducem la cunostinta urmatoarele:

- S.C. "Job Cruise A.B." S.R.L. este inregistrata sub numarul 27208 in registrul de evidenta operatorilor de date cu caracter personal;

- Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre, serviciul secretariat.

Datele dumneavoastra personale vor fi transferate in Romania si in strainatate in vederea desfasurarii activitatii de selectie si plasare forta de munca.

 

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!