+40 770.451.175 •

Nota de informare cu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor legii nr.677/2001, modificata si completata, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca SC "Job Cruise A.B." SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor completate si/sau semnate de dumneavoastra precum si pe baza documentelor depuse si/sau transmise societatii noastre, in scopul realizarii activitatii de selectie si plasare forta de munca.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi furnizate angajatorilor si/sau recrutorilor din tara si din strainatate.

Pe viitor aceste date (nr. de telefon fix si mobil, adresa, e-mail etc.) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti acest lucru va rugam sa ne contactati printr-unul din mijloacele puse la dispozitie pe pagina CONTACT a site-ului nostru.

Va aducem la cunostinta urmatoarele:

- S.C. "Job Cruise A.B." S.R.L. este inregistrata sub numarul 27208 in registrul de evidenta operatorilor de date cu caracter personal;

- Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre, serviciul secretariat.

Datele dumneavoastra personale vor fi transferate in Romania si in strainatate in vederea desfasurarii activitatii de selectie si plasare forta de munca.

 

Politica De Confidentialitate
JOB CRUISE, prin intermediul platformei online jobcruise.ro, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.
JOB CRUISE iti pastreaza datele in siguranta.

Ce am facut noi

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:
•    securizarea bazelor de date;
•    permiterea stergerii conturilor personale;
•    alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
•    facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
•    informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ce poti face tu

•    Utilizeaza parole sigure;
•    Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
•    Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;


Ce se intampla cu datele tale de pe JOB CRUISE?

Atunci cand te inregistrezi pe platforma online jobcruise.ro sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email,etc )
Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date:
•    Sa putem procesa datele personale in vederea transmiterii acestora potentialilor angajatori
•    Sa raspundem angajatorilor intrebarilor legate de aplicatia ta;
•    Sa iti furnizam informatii despre oferte de munca

Drepturile tale

•    Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in conditiile descrise in ultima versiune a "Politicii de Confidentialitate" disponibila pe jobcruise.ro
•    Te poti abona si dezabona oricand de la Newsletter-ul nostru atat din fiecare email primit prin accesarea link-ului de "Dezabonare" cat si din "Contul Personal"
•    Iti poti edita permisiunile de confidentialitate direct din Contul Personal
•    Poti descarca din Contul Personal o lista in format pdf, cu toate datele personale stocate pe site-ul JOB CRUISE
•    Poti cere stergerea tuturor datelor tale personale cu un mail la office [@] jobcruise.ro

Protejam copiii

Platforma JOB CRUISE se adreseaza in principal Persoanelor Fizice interesate de obtinerea unor locuri de munca in strainatate.La crearea unui cont sau la abonarea la Newsletter, solicitam o declaratie pe propria raspundere ca Utilizatorul are varsta de minim 18 ani.
Toate persoanele care utilizeaza platforma JOB CRUISE, completand o farma de aplicatie electronica, sau se aboneaza la newsletter, declara pe proprie raspundere ca au minim 18 ani.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania JOB CRUISE AB, detinatoare a brandului jobcruise.ro este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspunde de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.
SC JOB CRUISE AB SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 27208.
SC JOB CRUISE AB SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse. SC JOB CRUISE AB SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu transmitem numere de telefon, sau adrese de contact in afara potentialilor angajatori cu care  JOB CRUISE detine contracte comerciale,
Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incepe un proces de recrutare si recomandare a aplicatiei catre potentialii angajatori: Nume, prenume, numere de telefon de contact, adrese de mail, adresa de domiciliu permanent sau temporar, date de contact ale unei persoane de legatura.
Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de tine in mod voluntar, in sectiunea Date cont sau utilizand formularele de abonare la Newsletter din site. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala, contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra ta. Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor tale personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.

Unde iti stocam datele?

Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare (Datacenter Romarg). Datele cu caracter personal sunt protejate de o infrastructura de securitate profesionala (servere web si de baza de date securizate, firewall, acces restrictionat doar pentru persoane autorizate)

Cine are acces la datele tale?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara partenerilor comerciali ai SC JOB CRUISE SRL, in calitate de potentiali angajatori. Datele transmise potentialilor angajatori sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.
Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor?

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site a clientilor in scopul incheierii si executarii contractului de mediere a ofertelor/contractelor de munca. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.
Unele dintre datele tale personale colectate prin formularele de Abonare la Newsletter vor fi procesate de noi si in scopul de a-ti oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR.
Vom urmari interesele noastre legitime pentru a te informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. In cazul in care ne-ai dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ti furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS sau telefon. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.
Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la tine, te vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizezi datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzi.

Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces: 
Ai dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. (Art. 15 GDPR) Poti descarca o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram, accesand Contul Personal de pe site-ul www.jobcruise.ro -> https://www.jobcruise.ro/contul-meu/date-personale
Dreptul la portabilitate:
Ori de cate ori jobcruise.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis. (Art. 20 GDPR)
Dreptul la rectificare: 
Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor tale cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai un cont pe jobcruise.ro poti edita datele cu caracter personal din contul tau accesand Contul Personal din pagina -> https://www.jobcruise.ro/contul-meu
Dreptul la stergerea datelor:
Ai dreptul sa stergi oricand orice date cu caracter personal prelucrate de jobcruise.ro (Art. 17 GDPR)
Dreptul tau de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct:
Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor si marketingului direct (Art. 21 GDPR) si te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:
•    urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
•    modificand Setarile contului tau de pe jobcruise.ro
Dreptul la restrictionarea prelucrarii:
Ai dreptul sa soliciti ca jobcruise.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor (Art. 18 GDPR) tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:
•    daca te opui prelucrarii in baza interesului legitim, jobcruise.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
•    daca afirmi ca datele tale cu caracter personal sunt incorecte, jobcruise.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
•    daca prelucrarea este ilegala, poti sa te opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa soliciti restrictionarea utilizarii datelor tale cu caracter personal.
•    daca jobcruise.ro nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ti apara drepturile in instanta.
Dreptul de retragere a consimtamantului:
Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (Art. 7 GDPR).

Cum iti poti exercita drepturile?

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile tale mentionate mai sus. Personalul nostru iti sta la dispozitie intotdeauna la adresa office@jobcruise.ro

Responsabilul cu protectia datelor:

Am desemnat un responsabil de protectia datelor pentru a ne asigura in permanenta ca prelucram datele cu caracter personal intr-o maniera deschisa, precisa si legala. Poti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa office@jobcruise.ro, mentionand "Protectia Datelor" in subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere: 

Daca esti de parere ca jobcruise.ro iti prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne poti contacta la office@jobcruise.ro. De asemenea, ai dreptul sa adresezi o plangere unei autoritati de supraveghere. (Art. 77 GDPR)

Actualizari ale Politicilor site-ului:

S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si Politica de utilizare a Cookie-urilor. Cea mai recenta versiune a acestora este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale acestor politici, de exemplu scopul pentru care folosim datele tale cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile tale.

MARKETING DIRECT

De ce folosim datele tale cu caracter personal pentru activitatile de Marketing direct?
Folosim datele cu caracter personal pentru a-ti trimite oferte de marketing si invitatii prin e-mail. Pentru a-ti optimiza experienta cu jobcruise.ro iti vom oferi informatii relevante, recomandari de oportunitati de locuri de munca, invitatii de a lasa un review la ofertele de munca prezentate.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
•    informatii de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon adresa postala si codul postal;
•    produse si oferte pe care ai facut click.
Daca ai un cont pe jobcruise.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de utilizator, cum ar fi:
•    nume;
•    adresa;
•    varsta;
•    istoricul accesarii site-ului
•    cum ai navigat si pe ce ai facut click pe site.
Dreptul de a-ti retrage consimtamantul:
Ai dreptul de a-ti retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Cand faci acest lucru, jobcruise.ro nu iti va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului tau.
Te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:
•    urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
•    modificand setarile contului tau jobcruise.ro.

CONTUL PE jobcruise.ro
De ce folosim datele tale cu caracter personal?
Vom folosi datele cu caracter personal pentru ca tu sa iti poti crea si administra contul personal si pentru a-ti oferi o experienta personalizata si relevanta pe jobcruise.ro.
Iti vom permite sa iti gestionezi setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, iti vom oferi modalitati simple de a corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail pe care ne-o trimiti cand te inregistrezi pentru un cont pe jobcruise.ro
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegi sa ni le furnizezi:
•    informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon;
•    setarile contului;

SERVICIUL CLIENTI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona Intrebarile, Reclamatiile, precum si pentru a asigura asistenta prin e-mail, functia de chat prezenta in interfata ..., prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.
De asemenea, te putem contacta ori de cate ori situatia o cere in procedurile de recrutare si asisteta in vederea accesarii ofertelor de munca.

DEZVOLTARE/ IMBUNATATIRE SI RECLAMA PRIN TERTI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics.
Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit, de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT, in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.


Pentru cat timp iti pastram datele?

Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de mediere pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  Din acel moment, datele tale cu caracter personal vor fi sterse.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul

Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la office@jobcruise.ro. Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context, jobcruise.ro nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.
Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.
Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

 

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate oportunitatile!